Herkullista ja käsintehtyä

Olemme hulluina kahviin, teehen ja gelatoon, mutta arvostamme myös hyvää ruokaa. Robert’s Coffeen filosofia ruokatuotteiden suhteen on hyvin yksinkertainen: käytämme korkealaatuisia, tuoreita aineksia, seuraamme vuodenaikoja ja kiinnitämme huomiota ruuan visuaalisuuteen (ruuastahan nautitaan suun lisäksi myös silmillä!).

Makeaa ja suolaista

Haluamme tarjota vieraillemme houkuttelevan valikoiman voileipiä, salaatteja ja smoothieita, kaikki tuoreina ja kahviloissamme käsintehtyinä. Sekä vastapaistettuja pullia, croissanteja, kakkuja, keksejä ja paljon muuta. Jos sinulla on ruoka-allergia tai noudatat erikoisruokavaliota, kerro siitä baristalle — pyrimme tarjoamaan herkullisia vaihtoehtoja kaikille!

Vastapaahdettua, gourmet kahvia

Ei ole yhdentekevää, minkälaista kahvia nautimme. Sen tulee olla täydellistä.  Meidän filosofiamme mukaan vastapaahdettu kahvi on parasta kahvia.

Lue lisää

Laaja premium tee valikoima

Tee tekee hyvää mielelle ja sielulle. Meidän teehyllyltämme löydät laajan valikoiman laadukasta irtoteetä.

Tutustu valikoimaamme

Gelato Factory

Italiassa opiskellut gelatomestarimme ”Antonio”, valmistaa päivittäin tuoretta, käsintehtyä gourmetjäätelöä sesongin raaka-aineista.

Lue lisää

“Maailman paras korvapuusti”

Mikä sopisi paremmin yhteen kuin kuppi kahvia ja suoraan uunista tullut pehmeä, mutta päältä rapea korvapuusti?

Emme löytäneet mistään täydellistä korvapuustia niin päätimme luoda sellaisen itse. Leivoimme, testasimme ja keskustelimme muiden korvapuusti-intoilijoiden kanssa löytääksemme parhaan reseptin. Haluamme, että korvapuustimme on sisältä pehmeä ja päältä rapea, ei liian iso eikä liian pieni ja lisäksi; siinä tulee olla juuri oikea määrä mehevää täytettä. Esittelemme ylpeänä “maailman parhaan korvapuustin”. Sen valmistukseen on käytetty reilusti aitoa voita ja korkealaatuista kanelia,

Leivottu rakkaudella Klaukkalassa.